Подобро да размислувате што сакате во иднината и како тоа да го остварите, отколку да се чудите и размислувате зошто и што не било ОК во минатото!

Тоа ни овозможува:

  • да донесуваме повнимателни одлуки
  • да имаме поголема мотивација за да ги постигнеме целите (ако ги извршуваме правилно)
  • да ја подобриме психолошката благосостојба
  • да сме пољубезни и дарежливи кон себе и другите

Размислувајте за/на иднината!

Групата МАКЕДОНИЈА-ЕКСПОРТ
www.macedonia-export.com

--

--

Tip of the week

Tip of the week

An interactive handbook for personal and professional development. Dedicated to CHANGE - in all its glory!